Dara Ayu - Ojo Nesu Nesu (feat. Bajol Ndanu)

Dara Ayu Diupload 01 July 2020

post image
Title Dara Ayu - Ojo Nesu Nesu (feat. Bajol Ndanu)
Artist Dara Ayu
Album Ojo Nesu Nesu (feat. Bajol Ndanu)
Tahun 2020
Genre Indonesia
Waktu Putar 04:26
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "Ojo Nesu Nesu (feat. Bajol Ndanu)" oleh Dara Ayu

Ojo nesu nesu sayangku
Ojo dumeh dumeh cintaku
Gawe awak loro cepet tuo
Mangkane ojo nggresulo

Tak elus elus kene sliramu
Senderno turu ning pundakku
Kowe tak tresno lan tak jogo
Senengku wis tekan dodo

Tresno jalaran soko kulino
Kebacut aku wis raiso lungo
Sansoyo nambah cinta sing tak roso
Ra pengen pedot sampe tuo

Ojo nesu nesu sayangku
Ojo dumeh dumeh cintaku
Kowe tak tresno lan tak jogo
Senengku wis tekan dodo

Tresno jalaran soko kulino
Kebacut aku wis raiso lungo
Sansoyo nambah cinta sing tak roso
Ra pengen pedot sampek tuo

Tresno jalaran soko kulino
Kebacut aku wis raiso lungo
Sansoyo nambah cinta sing tak roso
Ra pengen pedot sampek tuo

Ojo nesu nesu sayangku
Ojo dumeh dumeh cintaku