Happy Asmara - Banyu Moto (DSA RECORD)

Happy Asmara Diupload 26 June 2020

post image
Title Happy Asmara - Banyu Moto (DSA RECORD)
Artist Happy Asmara
Album Banyu Moto
Tahun 2020
Genre Dangdut
Waktu Putar 03:49
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "Banyu Moto (DSA RECORD)" oleh Happy Asmara

tembang iki tak gawe

mung kanggo kowe
sing paling tak tenani
nganti saiki

tumetese banyu moto iki

sing dadi saksi
sumpah lan janji
sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
sumpah lan janji sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku