Happy Asmara - Dalan Liyane

Happy Asmara Diupload 28 January 2020

Title Happy Asmara - Dalan Liyane
Artist Happy Asmara
Album Dalan Liyane - Single
Tahun 2020
Genre Dangdut
Waktu Putar 4:5
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Sopo sing kuat nandang kahanan?
Sopo sing ora kroso kelangan?
Ditinggal pas sayang-sayange
Pas lagi jeru-jerune
Koe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo?
Sopo sing atine ora loro?
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji

Yo wes ben tak lakoni
Nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem, esuk tekan sonten
Mergo sadar diri
Kulo dudu sinten-sinten

Yo wes ben mung tak pendem roso
Sing ono ning njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten
Maturnuwun

Yo wes ben tak lakoni
Nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem, esuk tekan sonten
Mergo sadar diri
Kulo dudu sinten-sinten

Yo wes ben mung tak pendem roso
Sing ono ning njero dodo
Wekas, tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten
Maturnuwun

Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten
Maturnuwun
Official Music Video

Title : Dalan Liyane
Artist : Happy Asmara
Songwritter : Hendra Kumbara
Album : Duta Nirwana Music

#HappyAsmara #DalanLiyane #Dangdut

Distribuited worldwide by MusicYes
http://musicyess.com
Copyright © 2019 Milady Record. All rights reserved.