Happy Asmara - Kudu Ikhlas

Happy Asmara Diupload 20 July 2020

post image
Title Happy Asmara - Kudu Ikhlas
Artist Happy Asmara
Album Kudu Ikhlas
Tahun 2020
Genre Dangdut
Waktu Putar 05:38
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "Kudu Ikhlas" oleh Happy Asmara

Aku sih tresno kowe
Nanging kowe wes ra tresno
Loro ati sing tak roso
Nambahi jeru tatu iki
Mungkin iki wes dalane
Aku kudu kelangan kowe
Yen iki pacen uwes garise
Kudu iso tak ikhlasne

Mungkin iki wes dalan.e
Ku kudu kelangan kowe
Masio atiku iki
Sakjane isih tresno

Mungkin iki wes garise
Ku kudu iso ngikhlasne
Masio atiku iki
Ra pengen kelangan kowe