Happy Asmara - Mendhem Kangen

Happy Asmara Diupload 17 July 2020

post image
Title Happy Asmara - Mendhem Kangen
Artist Happy Asmara
Album Mendhem Kangen - Single
Tahun 2020
Genre Indonesia
Waktu Putar 05:45
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "Mendhem Kangen" oleh Happy Asmara

Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresnoku sing gedi
Tansah kelingan awan bengi

Mung biso telfon marang sliramu
Gawe tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu

Reff.

Mendem kangen jroning atiku
Soyo jeru mergo tresnomu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedep wes marem atiku

Mendem kangen jroning atiku
Tambah jeru mung telfon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sedelo wes marem atiku

Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresnoku sing gedi
Tansah kelingan awan bengi

Mung biso telfon marang sliramu
Gawe tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu

Reff.

Mendem kangen jroning atiku
Soyo jeru mergo tresnomu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedep wes marem atiku

Mendem kangen jroning atiku
Tambah jeru mung telfon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sedelo wes marem atiku