Happy Asmara - Sadar Diri

Happy Asmara Diupload 29 June 2020

post image
Title Happy Asmara - Sadar Diri
Artist Happy Asmara
Album Sadar Diri
Tahun 2020
Genre Dangdut
Waktu Putar 04:48
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "Sadar Diri" oleh Happy Asmara

Cen aku sing kleru nggugu omonganmu
Aku tak sing ngalah wes ora betah
Yen tak terus teruske aku mung loro dewe
Cukup semene tak bubarke

Cen bener kandaku cen leres pikirku
Tekamu mung nglarani atiku
Ra bakal tak baleni opo maneh dadi siji
Cukup reti ben gusti sing mbiji

Sok kowe bakal ngerti
Loro sing tak rasakke
Cukup semene ra tak teruske

Sewu siji sing purun nompo
Yen lakumu nggawe loro
Bolan baleni dolanan ati
Aku pancen ra sempurno
Ndue ku mung setia
Rasah nggetuni dinggo sadar diri

Sok kowe bakal ngerti
Loro sing tak rasakke
Cukup semene ra tak teruske

Sewu siji sing purun nompo
Yen lakumu nggawe loro
Bolan baleni dolanan ati
Aku pancen ra sempurno
Ndue ku mung setia
Rasah nggetuni dinggo sadar diri

Aku pancen ra sempurno ndue ku mung setia
Rasah nggetuni dinggo sadar diri
Rasah nggetuni dinggo sadar diri
Rasah nggetuni dinggo sadar diri