Happy Asmara - Tak Lilo

Happy Asmara Diupload 29 June 2020

post image
Title Happy Asmara - Tak Lilo
Artist Happy Asmara
Album Tak Lilo
Tahun 2020
Genre Dangdut
Waktu Putar 04:49
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "Tak Lilo" oleh Happy Asmara

Udan grimis sing nelesi ono pelataran
Adem angin soyo nambahi kelingan
Kudu nangis yen tak iling wektu sesandingan
Mergo kabeh saiki mung dadi kenangan

sing tak karepne bareng selawase
nanging piye maneh tresnomu karo liyane

wis tak coba ben ra kelingan
mergo loro rasane kelangan
arep reti yen tak tresno
ning akhire digowo wong liyo

wis tak coba ben ra kelingan
mergo loro rasane kelangan
yo wis ngilang kudu tak bilang
snadyan perih nang njero dodo