Happy Asmara - Tresno Kopi Pait

Happy Asmara Diupload 20 July 2020

post image
Title Happy Asmara - Tresno Kopi Pait
Artist Happy Asmara
Album Tresno Kopi Pait - Single
Tahun 2018
Genre Dangdut
Waktu Putar 04:30
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "Tresno Kopi Pait" oleh Happy Asmara

Yen Mbok Rasakne
Rasane Kopi
Ono Paite
Karo Ono Legine
Podo Karo
Nyanding Wong Seng Mbok Tresnani
Ono luweh e
Karo Ono Kurange

Yen Kowe Nggolek Seng Ayu
Kuwi Wes Akeh Tunggale
Golek Sing Setyo
Malah Anggel Entuk e

Tresnoku
Ibarat Pait e Kopi
yeng kowe iso Ngrasake
Mesti Kowe Bakal Angel Nglaleke
Snadyan Pait
Nanging Iso Dadi Candu
Nggugah Roso Ning Atimu
Ngeyakinke Kowe
Yen Aku Iki Pancen Jodohmu