Jihan Audy - Godhong Jati

Jihan Audy Diupload 06 July 2020

post image
Title Jihan Audy - Godhong Jati
Artist Jihan Audy
Album Godhong Jati
Tahun 2020
Genre Dangdut
Waktu Putar 06:12
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "Godhong Jati" oleh Jihan Audy

Sesek rasane dodo
Nompo kahanan iki
Aku ora ngiro kowe tega
Gawe tatu jeroning atiku

**
Kowe tak eman eman
Lehku nyayang yo wes ora kurang
Nanging malah mblenjani
Ngeboti tresna sing durung karuan

Aku kudu piye
Terus kudu kepiye
Anggonku ngemong rasa
Supoyo ra tambah nelangsa

Sego bungkus godonge jati
Cintaku tulus malah kau khianati
Kurang opo toh aku nglabuhi kowe
Sampek nibo nangi aku rapeduli

Nganti peteng jagat ku iki
Mung belani kowe sing tak tresnani
Tapi malah racun kau beri
Sakitnya tak terobati

Ooo dan kupilih pergi