Jihan Audy - Ngelabur Langit

Jihan Audy Diupload 21 January 2019

post image
Title Jihan Audy - Ngelabur Langit
Artist Jihan Audy
Album Ngelabur Langit
Tahun 2019
Genre Dangdut
Waktu Putar 04:53
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "Ngelabur Langit" oleh Jihan Audy

nabur uyah nong segoro
sing ono artine paran paran
podo koyo ngelabur langit manasi geni
sing ono lekas putuse

koyo welas sun iki
nong riko nono putus putuse
tapi koyo dene kendang ditabuh selisih
welas isun sing riko gape

wis uwis uwis
dinggo paran ngrageni manuk miber
nong kene isun
duwe segudang welas, duwe segudang asih
dinggo paran magih golet liyane

nabur uyah nong segoro
sing ono artine paran paran
podo koyo ngelabur langit manasi geni
sing ono lekas putuse

koyo welas sun iki
sing ono artine paran paran
tapi koyo dene kendang ditabuh selisih
welas isun sing riko gape

wis uwis uwis, dinggo paran ngrageni manuk miber
nong kene isun duwe segudang welas, duwe segudang asih
dinggo paran magih golet liyane