Nella Kharisma - Aku Dewean

Nella Kharisma Diupload 22 May 2020

post image
Title Nella Kharisma - Aku Dewean
Artist Nella Kharisma
Album Aku Dewean
Tahun 2020
Genre Dangdut
Waktu Putar 04:55
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "Aku Dewean" oleh Nella Kharisma

Sepine wengi
Aku ngenteni
Perihe ati
Sing tak rasakne

Tanpo sebab kowe
Ninggal aku dewean ono kene

Sadar aku sadar
Aku mung pelampiasan
Di saat kau butuhkan

Kowe mung teko nggawe marem atiku
Sejenak kau pergi tinggalkan aku

Kudu tak trimo yen iki dalane
Tresnamu bedo ati bedo lambe
Mergo neng kono kowe ono liyane
Aku permisi cukup semene wae

[Music]

Sadar aku sadar
Aku mung pelampiasan
Di saat kau butuhkan

Kowe mung teko nggawe marem atiku
Sejenak kau pergi tinggalkan aku

Kudu tak trimo yen iki dalane
Tresnamu bedo ati bedo lambe
Mergo neng kono kowe ono liyane
Aku permisi cukup semene wae

Kudu tak trimo yen iki dalane
Tresnamu bedo ati bedo lambe
Mergo neng kono kowe ono liyane
Aku permisi cukup semene wae

Sadar aku sadar
Aku mung pelampiasan
Di saat kau butuhkan