Nella Kharisma - Lalekno Baen

Nella Kharisma Diupload 07 March 2017

Title Nella Kharisma - Lalekno Baen
Artist Nella Kharisma
Album House Jaran Goyang
Tahun 2017
Genre Dangdut
Waktu Putar 5:40
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Sing nyongko pungkasane rusak ati nisun
Wes ping piro baen riko ngejur batin iki
Wes cukup riko gawe ajur urip isun
Sak wise riko ngandoh ati nong wong liyo
Remek rasane rogo iki

Lalekno baen isun teko urip riko
Kerono riko wes ono pilihan liyo
Tinggalen isun neng kene peluken larane
Myakne isun hang nyawang
Masio eloh banyu moto mili getih

Sing nyongko pungkasane rusak ati nisun
Wes ping piro baen riko ngejur batin iki
Wes cukup riko gawe ajur urip isun
Sak wise riko ngandoh ati nong wong liyo
Remek rasane rogo iki

Lalekno baen isun teko urip riko
Kerono riko wes ono pilihan liyo
Tinggalen isun neng kene peluken larane
Myakne isun hang nyawang
Masio eloh banyu moto mili getih

Lalekno baen isun teko urip riko
Kerono riko wes ono pilihan liyo
Tinggalen isun neng kene peluken larane
Myakne isun hang nyawang
Masio eloh banyu moto mili getih
LALEKNO BAEN - NELLA KHARISMA
CIPT. PRIMA HP
PRODUKSI : DSA RECORD