Nella Kharisma - Ninggal Tatu (ft. OM Lagista)

Nella Kharisma Diupload 20 June 2020

post image
Title Nella Kharisma - Ninggal Tatu (ft. OM Lagista)
Artist Nella Kharisma
Album Ninggal Tatu
Tahun 2020
Genre Dangdut
Waktu Putar 04:49
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "Ninggal Tatu (ft. OM Lagista)" oleh Nella Kharisma

ning ngopo ra cerito
yen kowe wes ra tresno
yen kowe malah lungo
ninggal tatu ning dodo

rasane ati iki koyo keno mowo
barang wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani
nganti tekane mati
ning nyatane janjimu
kuwi mung kari janji

panase geni ra koyo panase ati
sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi

kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang-gadang tegane gawe lirang
anggonku labuh kowe opo seh kurang

ning ngopo ra cerito yen kowe wes ra tresno
yen kowe malah lungo ninggal tatu ning dodo
rasane ati iki koyo keno mowo
barang wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani nganti tekane mati
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi

kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang-gadang tegane gawe lirang
anggonku labuh kowe opo seh kurang