Safira Inema - DJ Bahagia Karo Liyane

Safira Inema Diupload 06 July 2020

post image
Title Safira Inema - DJ Bahagia Karo Liyane
Artist Safira Inema
Album DJ Bahagia Karo Liyane
Tahun 2020
Genre Dangdut
Waktu Putar 04:33
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "DJ Bahagia Karo Liyane" oleh Safira Inema

Tulung baget
tinggalno aku dewekan
atiku wes kebacut kelaran
ra butuh sayang sayangan

tulung banget
tingalno aku dewekan
aku iseh nduwe perasaan
iki ati dolanan

sepurane ra ono niatan ningalne kowe
tak iklasne kowe karo aku pancen du jodone
dongaku kanggo kowe kowe bahagia ro liyane

tulung banget
tinggalno aku dewekan
aku iseh nduwe perasaan
iki ati du dolonan

sepurane ra ono niatan ningalne kowe
tak iklasne kowe karo aku pancen du jodone
dongaku kanggo kowe kowe bahagia ro liyane
duwur agen agenmu wo oo
ra sebanding karo aku