Safira Inema - Ojo Nesu Nesu

Safira Inema Diupload 02 July 2020

post image
Title Safira Inema - Ojo Nesu Nesu
Artist Safira Inema
Album Ojo Nesu Nesu
Tahun 2020
Genre Dangdut
Waktu Putar 04:23
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "Ojo Nesu Nesu" oleh Safira Inema

ojo nesu nesu sayangku
ojo dumeh dumeh cintaku
gawe awak lara, cepet tuo
mangkane ojo nggresulo

tak elus elus kene sliramu
senderno turu ning pundakku
kowe tak tresno lan tak jogo
senengku wis tekan dodo

tresno jalan soko kulina
kebacut aku wis ra iso lungo
samsoyo nambah cinta sing tak roso
ra pengen pedot sampe tuo

ojo nesu nesu sayangku
ojo dumeh dumeh cintaku
kowe tak tresno lan tak jogo
senengku wis tekan dodo

tresno jalan soko kulina
kebacut aku wis ra iso lungo
samsoyo nambah cinta sing tak roso
ra pengen pedot sampe tuo

tresno jalan soko kulina
kebacut aku wis ra iso lungo
samsoyo nambah cinta sing tak roso
ra pengen pedot sampe tuo

ojo nesu nesu sayangku
ojo dumeh dumeh cintaku