Safira Inema - Sayangen Sak Senggangmu

Safira Inema Diupload 17 March 2020

post image
Title Safira Inema - Sayangen Sak Senggangmu
Artist Safira Inema
Album Sayangen Sak Senggangmu Single
Tahun 2020
Genre Dangdut
Waktu Putar 03:54
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "Sayangen Sak Senggangmu" oleh Safira Inema

Aku ngeti dirimu
Mencintai diriku
Meski ra utoh
Lan tulos soko atimu

Kowe nresnani aku
Mung gawe panglipurmu
Aku sadar yen amung
Jadi cintamu yang kedua

Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panlipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan sak delo wae wis gawe marem atiku

Aku ngeti dirimu
Mencintai diriku
Meski ra utuh
Lan tulus soko atimu

Kowe nresnani aku
Mung gawe panglipurmu
Aku sadar yen amung
Jadi cintamu yang kedua

Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panlipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan sak delo wae wis gawe marem atiku

Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panlipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan sak delo wae wis gawe marem atiku