Tasya Rosmala - Kependem Tresno

Tasya Rosmala Diupload 30 June 2020

post image
Title Tasya Rosmala - Kependem Tresno
Artist Tasya Rosmala
Album Kependem Tresno - Single
Tahun 2020
Genre Dangdut
Waktu Putar 04:55
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "Kependem Tresno" oleh Tasya Rosmala

Cubo rungokno nyanyian iki
Nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
Kudu kepiye, aku mesti piye
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

Cubo rungokno nyanyian iki
Nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
Kudu kepiye, aku mesti piye
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
Wes tak tutup atiku dinggo liyane
Mergo kowe seng paling tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Cubo rungokno nyanyian iki
Nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
Kudu kepiye, aku mesti piye
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
Wes tak tutup atiku dinggo liyane
Mergo kowe seng paling tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
Wes tak tutup atiku dinggo liyane
Mergo kowe seng paling tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati
Senajan tresno iki mung kependem ning ati