Vita Aliva - Terlanjur Sayang

Vita Aliva Diupload 23 July 2020

post image
Title Vita Aliva - Terlanjur Sayang
Artist Vita Aliva
Album Terlanjur Sayang
Tahun 2020
Genre Indonesia
Waktu Putar 03:50
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "Terlanjur Sayang" oleh Vita Aliva

Terlanjur tak sayang
Ternyata milik orang
Wes saling mencintai
Tapi ra iso tak nduweni

Terlanjur tak sayang
Ternyata milik orang
Wes saling mencintai
Tapi ra iso tak nduweni

Yo wes opo jare
Manut karo critane
Mung iso ndelik
Nglakoni tresno
Dan slalu mbatin I love you

Kadang aku wedi kadang saya wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Kadang aku wedi kadang saya wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Arep tak tinggal aku ora tego
Pingin tak tinggal tapi ra mentolo

Iki piye ceritane
Kadung wes podo senenge
Iki piye ceritane
Yo wes tak lakoni wae

Yo wes opo jare
Manut karo critane
Mung iso ndelik
Nglakoni tresno
Dan slalu mbatin I love you

Kadang aku wedi kadang saya wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Kadang aku wedi kadang saya wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Arep tak tinggal aku ora tego
Pingin tak tinggal tapi ra mentolo

Kadang aku wedi kadang saya wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Kadang aku wedi kadang saya wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Arep tak tinggal aku ora tego
Pingin tak tinggal tapi ra mentolo

Iki piye ceritane
Kadung wes podo senenge
Iki piye ceritane
Yo wes tak lakoni wae