Vita Alvia - Los Dol (Remix Koplo)

Vita Alvia Diupload 21 July 2020

post image
Title Vita Alvia - Los Dol (Remix Koplo)
Artist Vita Alvia
Album Los Dol
Tahun 2020
Genre Dangdut
Waktu Putar 04:15
Jenis Berkas Audio MP3 (.mp3)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "Los Dol (Remix Koplo)" oleh Vita Alvia

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokne
iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu

tak gawe los dol blas aku ra rewel
nyanding sliramu sing angel disetel
tutuk – tutuk no chatingan karo wong liyo
rapopo, aku ra gelo,

kok tutup – tutupi, nomere mbok ganti
firasat ati angel di apusi
senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
titeni, bakale ngerti

reff :
Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokne
iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu